University of Valencia logo Logo Central Service for Experimental Research Logo del portal

El servei d'Estadística del SCSIE participa en l'Estudio sobre Alimentación Saludable para Personas Vulnerables en la C.Valenciana de la Cruz Roja

  • February 18th, 2019
Estudio sobre Alimentación Saludable para Personas Vulnerables en la C.Valenciana de la Cruz Roja

L'Estudi aborda de forma específica l'Alimentació entre els col·lectius vulnerables que atén Creu Roja. Entre altres qüestions, l'organització ha detectat que l'alimentació ocupa el quart lloc en la prioritat de la despesa entre les famílies ateses per Creu Roja.

La investigació ha sigut coordinada per Teresa Navarro (Creu Roja) i ha comptat la participació de Raquel Gavidia coordinadora de la secció d'Estadística del Servei Central de Suport a la Investigació Experimental (SCSIE) d'Universitat de València.

L'Estudi és la primera publicació de l'Observatori de la Vulnerabilitat Social de Creu Roja a la Comunitat Valenciana, que pretén contribuir al mesurament de les realitats socials. L'Estudi exposa que tres de cada quatre llars dels atesos per l'organització a la Comunitat Valenciana pateix inseguretat alimentària.

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy