University of Valencia logo Logo Central Service for Experimental Research (SCSIE) Logo del portal

L'Agència Estatal d'Investigació (AEI) ha concedit al SCSIE totes les peticions d'infraestructures

  • October 23rd, 2019
SCSIE

La convocatòria d'Adquisició d'Equipament Cientificotècnic del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats (2019), s'ha resolt favorablement per a totes les peticions realitzades des del nostre servei.

Gràcies al treball i la capacitat de liderar dels investigadors i investigadores principals responsables de cada petició ha sigut possible el disseny dels projectes que sustenten aquestes infraestructures, i com a resultat han merescut excel·lents avaluacions per part de les diferents Comissions Avaluadores.

Però també ha sigut important comptar el nodrit nombre de grups d'investigació que, en el seu moment, van donar suport a aquestes sol·licituds. Fins a 121 grups han avalat els diferents equipaments concedits. Això evidencia l'alt grau d'interés que, per a un conjunt significativament nombrós de grups d'investigació, suposen aquestes noves infraestructures d'investigació.

Aquests són les diferents peticions concedides, i que seran instal·lades en el SCSIE:

  • Ampliació i millora del Servei de Producció i Experimentació Animal al campus de Burjassot-Paterna de la UV.
  • Adquisició/renovació FIB-FESEM amb accessori Va criar.
  • Millora i ampliació tecnològica de la plataforma de Proteòmica del Servei Central de Suport a la Investigació Experimental.
  • Desenvolupament d'aplicacions d'anàlisis genòmic i transcriptòmic de cèl·lula única.
  • Ampliació i millora de l'equipament de les tecnologies d'Espectroscòpia Atómica del Servei Central de Suport a la Investigació Experimental.
  • Adequació d'un sistema de microscòpia electrònica de transmissió per a implementar la va crio-microscòpia electrònica en el Servei Central de Suport a la Investigació Experimental.

Aquests equips, juntament amb els quals s'estan incorporant al llarg d'aquest 2019-2020, permetran que el conjunt de les unitats que integren el SCSIE puguen continuar creixent i ampliant el catàleg de serveis que podrem oferir als nostres usuaris. I al temps suposaran un nou repte per al personal tècnic del Servei en el seu conjunt: un repte de gestió, però també de millora professional.

Des del SCSIE continuarem treballant per a millorar la qualitat del Servei en tots i cadascun dels àmbits en els quals puguem ser útils per a l'èxit de nous projectes d'investigació.