University of Valencia logo Logo Central Service for Experimental Research (SCSIE) Logo del portal

Membres del Consell de Direcció de la Universitat de València visiten les instal·lacions del Servei Central de Suport a la Recerca (SCSIE)

  • Office of the Principal
  • March 25th, 2019
Visita SCIE

La rectora de la Universitat, Mª Vicenta Mestre, juntament amb la vicerectora d'Innovació i Transferència, Mª Dolors Real, el vicerector d'Investigació Carlos Hermenegildo i el gerent de la institució Juan Vicente Climent han visitat aquest dilluns, 25 de març, el Servei Central de Suport a la Investigació (SCSIE).

La rectora de la Universitat, Mª Vicenta Mestre, juntament amb la vicerectora d'Innovació i Transferència, Mª Dolors Real, el vicerector d'Investigació Carlos Hermenegildo i el gerent de la institució Juan Vicente Climent han visitat aquest dilluns, 25 de març, el Servei Central de Suport a la Investigació (SCSIE).

La visita, que té lloc en el marc d'una sèrie de trobades amb els centres i serveis que l'equip rectoral té com a objectiu fer i que es farà extensiva a més centres pròximament, ha estat guiada pel mateix director del centre i catedràtic de la UV, Juan José Borrás, l'administradora del SCSIE, María Belenguer, així com pels coordinadors tècnics de algunes de les diferents seccions en les que se estructura el Servei..

En el recorregut per les instal·lacions a l'edifici Jeronim Muñoz, s’han visitat diversos espais com els laboratoris de cultius cel·lulars i citometria de fluxes, la secció de Protèmica, el Taller de Vidre, la Unitat de Genòmica i les seccions de Espectrocopia Atòmica i de Mases, Microscopia i Espectometria. Aquesta és la primera vegada que un rector i un gerent de la Universitat visiten les instal·lacions del SCSIE.

El director Juan José Borràs li ha explicat a la rectora la multitud d'activitats que realitzen i els compromisos de rendiment de l'organisme, així com els indicadors de qualitat que utilitzen. El SCSIE es caracteritza pel seu grau d’excel·lència, rendiment i una marcada orientació cap als usuaris.    

‘La missió del SCSIE es donar suport a usuaris investigadors de la nostra universitat i d’altres institucions tant de l'àmbit acadèmic com empresarial, facilitant l’accés a instal·lacions i equipament de la mes alta qualitat, oferint al mateix temps assessorament i col·laboració en les seues investigacions’, ha assenyalat Borràs.  A més, ha comentat que des del punt de vista del finançament per a nou equipament 's'ha tingut una etapa, un bienni particularment bo gràcies als fons FEDER, tot i que la problemática fonamental  rau en la part de la estabilització del personal técnic'.

En aquesta línia, l'equip de direcció s'ha mostrat agraït per la invitació rebuda per part del SCSIE, del qual han destacat la seua recerca de l'excel·lència, l'alta qualitat del grup de professionals que el componen, l'equipament amb què compten i la necessitat de continuar fomentant serveis com aquest que fan de la Universitat de València un centre amb projecció investigadora de caràcter internacional. 'Quan visitem algun dels nostres centres de recerca, i en aquest cas el Servei Central de Suport a totes aquestes peces de l'edifici investigador de la nostra universitat, volem elogiar les grans virtuts, reconèixer les deficiències i comprometre'ns personal i institucionalment per seguir millorant-lo amb l'ajuda de tots els agents implicats', ha assenyalat Mª Vicenta Mestre.

Images: