University of Valencia logo Logo Central Service for Experimental Research (SCSIE) Logo del portal

Seminari: Introduction to SMRT sequencing and its applications

  • November 26th, 2018
Seminari: Introduction to SMRT sequencing and its applications

El seminari se celebrarà el pròxim dia 29 a partir de les 11:00 en l'Aula 0.3 de la Facultat de Matemàtiques (Campus de Burjassot). El ponent serà Michael Sonnested (Field Specialist PacBio).

Amb motiu de l'adquisició de la secció de Genòmica d'un nou equip de seqüenciació de tercera generació, concretament el Sequel de PacBio organitzem aquesta xarrada per a detallar les seues funcionalitats. Aquest nou equip permet la seqüenciació en temps real de molècules úniques de DNA i obtenció de seqüències d'una longitud superior a 30kb i va a complementar la infraestructura de seqüenciació massiva que tenim en la secció, permetent ampliar el rang d'aplicacions a desenvolupar tant en el seqüenciació denovo, la detecció de isoformes de RNA o l'anàlisi de metagenomes, entre uns altres.

Aquest seminari, que comptarà amb l'especialista de PacBio Michael Sonnested, ens presentarà diferents aplicacions de la seqüenciació de molècules llargues que poden ser interessants tant per a projectes actuals com per al desenvolupament de projectes futurs.