Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Edifici

CURS DE FORMACIÓ PEDAGÒGICA I DIDÀCTICA PER A PROFESSORAT TÈCNIC DE FP

 

Per a accedir a tota la informació referida al Curs de Formació Pedagògica i Didàctica per a professorat tècnic de FP per a l'any 2018-19 heu d'accedir a la següent pàgina web:

 

www.uv.es/sfpie-fp

 

 

 

 

 

 

Anys anteriors:

 

INFORMACIÓ I DOCUMENTACIÓ

 

MATRICULA

Hui en dia 15 de novembre s'obri el període de matrícula del curs de formació pedagògica i didàctica per a professorat tècnic de FP i romandrà obert fins al pròxim 21 de novembre.

Per a matricular-se, ha d'accedir a través del següent enllaç de matrícula:

Matrícula

Ajuda per a fer el pagament

 

SEGÓN TERMINI DE PREINSCRIPCIÓ

Una vegada finalitzat el període de preinscripció al curs de formació pedagògica i didàctica per a professorat tècnic de formació professional, i havent quedat places lliures, hui dia nou de novembre s'obri un segon termini de preinscripció que romandrà obert fins al pròxim dia 16 de novembre. Sent necessaris els mateixos requisits i havent de presentar la mateixa documentació que s'ha sol·licitat al primer període. 

Instruccions de matricula

Annex I

Annex II

 

 

PRIMER TERMINI DE PREINSCRIPCIÓ Tancada

 

Llistat de la preinscripció

Les persones que han d'esmenar algun punt, disposen d'un termini màxim de 10 dies per a fer-ho.
 
Una vegada matriculades les persones que han entregat la sol·licitud a temps, si quedaren places lliures podrà obrir-se un nou termini per a cobrir-les.

 

Resolució

Calendari

Instruccions de matricula

Annex I

Annex II

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies