Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • materials servei multimedia

Els mUVies o Materials Universitaris Virtuals per a la Investigació i l’Ensenyament, s’integren dins d’un sistema de generació i creació de continguts didàctics multimèdia elaborats pels tècnics del SFPIE que es fan servir com a suport de la docència.

El recursos que es poden produïr son mUVies docents, que ofereixen al docent una gran varietat de formats adequats per als diferents continguts de les seues assignatures (teòrics, exemples, aplicació practiques, procedimentals, de participació dels alumnes),  mUVies conferencia, per a la utilització amb finalitat didàctica o d’innovació docent, i Videoconferències, tant a les Aules UVD 2.0 presencials del SFPIE, com les Sales Virtuals de docència o reunions.

La realització dels recursos mUVie es fa a instàncies del docent, be a traves d’una sol·licitud de serveis o be en el marc d’un Projecte d’Innovació Educativa. El docent decidirà la temàtica y el format i aportarà aquells elements (diapositives, imatges) que considere necessari que s’incloguen al mUVie.   Els nostres tècnics ofereixen la seua experiència per a la preparació, enregistrament, realització i muntatge d'aquests recursos docents, assessorant al docent en aquells punts que ho necessite.

Els recursos mUVie produïts pel SFPIE es posen a l’abast dels alumnes i de tota la comunitat universitària mitjançant la plataforma MMedia i estàn sota llicència Creative Commons.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies