Logo de la Universitat de València Logo Centre de Formació i Qualitat Logo del portal

Ampliació dels terminis d'execució i de justificació dels projectes d’innovació educativa del curs 2019-2020

  • 11 de juny de 2020
Image de la noticia

Resolució de 11 de juny de 2020, del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, per la qual s'amplien els terminis d'execució i de justificació dels projectes d’innovació educativa del curs 2019-2020.

A conseqüència de l'emergència sanitària provocada pel COVID-19, el professorat implicat en els projectes d’innovació educativa, tant els PIC com els PID, durant el segon quadrimestre del curs acadèmic 2019/20 s’ha trobat amb greus dificultats per a desenvolupar amb normalitat tant la docència com les activitats d’altres tipus (organització de jornades, assistència a congressos, etc.) vinculades als projectes d’innovació educativa. La implementació de metodologies innovadores així com altres activitats paral·leles s’han vist afectades per la conjuntura. Per aquestes raons, es considera justificada l’ampliació del termini d'execució i justificació dels projectes d’innovació educativa (PIC i PID) del curs 2019-2020, per tal de permetre la correcta finalització dels projectes afectats.

Aquesta Resolució té per objecte modificar el termini d'execució i justificació dels projectes d’innovació educativa per al curs 2019/2020 tant dels Plans d’innovació de centre (PIC) com dels Projectes d’innovació docent (PID), fins a 15 de novembre de 2020.

Paral·lelament, els Projectes d’innovació docent (PID) que no puguen ser finalitzats dins d'aquest període d'ampliació del termini d'execució, poden sol·licitar l'ajornament del seu desenvolupament per al curs pròxim (2020/21). Caldrà que justifiquen la impossibilitat de realitzar l'activitat subvencionada durant la vigència de l'estat d'alarma, mitjançant el formulari de l'Annex I, que hauran de enviar a udie@uv.es abans del 30 de juny de 2020. Per a aquests projectes el termini per a la presentació de la documentació justificativa de l'activitat subvencionada finalitzarà el 31 de juliol de 2021. Tots els membres dels equips d’innovació acollits a aquesta opció rebran un certificat que acreditarà la seua activitat innovadora durant els cursos 2019/20 i 2020/21, en cas que la memòria final presentada siga aprovada pel Comité d’Avaluació dels Projectes d’Innovació Educativa.

L'ampliació dels terminis d'execució i justificació així com l’ajornament dels projectes no suposa un increment de l'import de la subvenció concedida per a l'execució del projecte. En tots els casos, incloent els projectes ajornats per al curs 2020/21, el termini per executar les despeses pressupostades finalitzarà el 15 de novembre de 2020.

Resolució

Annex I (sol·licitud d'ajornament del desenvolupament)

 

 

 

Llista d'enllaços: