Logo de la Universitat de València Logo Centre de Formació i Qualitat Logo del portal

Disponibles els nous videos docents de Fisioteràpia

  • 23 d’octubre de 2018
Flexió de genoll

El professor del Departament de Fisioteràpia Carlos López Cubas ha elaborat uns recursos didàctics en format de vídeo serviran de suport per a la docència de Fisioteràpia del Sistema Nerviós. Els materials poden ser interessants per a la il·lustrar aquest tema a altres titulacions de la branca de Ciències de la Salut.

Els vídeos s'han produït en el marc del projecte d'innovació educativa "Elaboración de vídeos explicativos como material de apoyo al estudio de técnicas de valoración y tratamiento para alumnos de fisioterapia del sistema nervioso" en la modalitat de "Renovació de metodologies docents" (Convocatòria d'Innovació) , en col·laboració amb la Unitat d'Innovació Educativa (UDIE) del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE). El SFPIE assigna recursos tècnics i humans als projectes que així ho sol·liciten per a la realització de material didàctic en format de vídeo. Els tècnics del SFPIE realitzen els enregistraments i el muntatge dels vídeos en estreta col·laboració i sota la direcció dels professors.(Altres exemples de vídeos docents)

Els vídeos estan disponibles per a ser reproduïts tant al repositori MMedia de la Universitat de València com al canal de YouTube UV-SFPIE a la llista de reproducció "Test Neurodinámicos".

Llista d'enllaços:

Imatges: