Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Edifici

PLA DE FORMACIÓ EN METODOLOGIES ACTIVES PER A LA DOCÈNCIA EN ANGLÈS (PRIDA)

  • 13 de març de 2018

El Pla de Recerca, Internacionalització i Docència en Anglès (PRIDA) forma part de l'estratègia d'internacionalització de la Universitat de València (UV) i està promogut i impulsat conjuntament des del Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació, el Vicerectorat d'Estudis de Grau i Política Lingüística i el Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa.

Aquest Pla té com a objectiu fonamental la formació i millora de les competències comunicatives i metodològiques en anglès del professorat de la UV.

Va adreçat a professorat de la UV. Preferentment docents de qualsevol àrea no filològica que impartixca o puga impartir docència en anglès. Es requereix un nivell d'anglès mínim de B2.

Tindrà prioritat el professorat que haja realitzat el curs “English as a Medium of Instruction (EMI): Metodologies actives aplicades a la docència en anglès” del SFPIE.

El termini d'inscripció és del dia 22 de març fins al 27 d'abril de 2018.

 

 

Llista d'enllaços:

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies