Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Edifici

Representants de cApSa van assistir a la III Jornada d'Intercanvi d'Experiències ApS de la CV

  • 28 de març de 2018

El passat 2 de març va haver a la ciutat de Mislata la III Jornada d'Intercanvi d'Experiències ApS de la Comunitat Valenciana.

La jornada va reunir més de 50 persones de tota la geografia valenciana, de tots els nivells educatius, des de l'educació primaària fins la Universitat.
La Universitat de València va presentar, per mediació de la professora Susana Romo i dels professors Sergi Maicas i Xavier Ponsoda, un total de 6 panells on es feia al·lusió a un total de 9 projectes ApS que estan actualment en procés d'execució per part d'alumnes dels grau en Biologia, Ciències Ambientals, Bioquímica i Ciències Biomèdiques, Biotecnologia, Farmàcia i Ciència i Tecnologia dels Aliments) i del Màster en Investigació en Biologia Molecular, Cel·lular i Genètica).
La jornada, convocada per ajudar a difondre les activitats ApS, incloia una conferència interessant titolada "Aprenentatge Servei i Ciutadania" per part d'un gran expert en experiències ApS com és el professor Josep Maria Puig, de la Universitat de Barcelona; i, posteriorment, un taller dinàmic d'anàlisi i avaluació d'experiències ApS que es deia "Característiques metodològiques de l'ApS i indicadors de qualitat".
Va ser una jornada molt interessant on va quedar clara la rellevància dels projectes ApS, que tenen una gran influència en totes les persones implicades en cada experiència, però també el gran recorregut que queda per fer.
A la jornada va assitir una alumna de Biologia (Anna Serradell), integrant de uno dels projectes de la UV, amb una comunicació pròpia sobre el desenvolupament del seu ApS en l'IES Benicalap.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies