GeneralitatCIDECSICUV Logo del portal

Declaració de la Societat Europea per a la Conservació del Sòl en suport al desenvolupament d'una política de Protecció del Sòl a la UE

  • 23 de desembre de 2019
Image de la noticia
El sól un recurs fonamental/imatge sense modificacions/mayurankushe-pixabay.com/Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license

La Societat Europea per a la Conservació del Sòl (ESSC), a través d'una Declaració, encoratja a la promoció de polítiques destinades a la protecció dels sòls europeus en aquests moments tan importants de canvis, desafiaments i oportunitats.

A través d'aquest document, preparat per l'expresident de la ESSC, José L. Rubio, i aprovat per unanimitat per tots els membres del seu Consell i Comité Executiu, la ESSC desitja transmetre el seu desig de col·laborar amb la Comissió Europea i de donar suport a la visió i el compromís de protegir el sòl europeu com un actiu comú i un valuós recurs social, econòmic i ecològic. La ESSC té la convicció que la millora i la protecció dels sòls és la pedra angular del futur del nostre planeta, crucial en la producció d'aliments i el subministrament d'aigua i, per tant, una plataforma estable per al desenvolupament sostenible de la humanitat.
La Societat Europea per a la Conservació del Sòl és una xarxa paneuropea d'investigació fundada en 1988 i que ha estat activa contínuament des de llavors. La ESSC inclou representants de tots els països europeus i inclou a persones i institucions prominents que participen activament en la conservació del sòl.

Llista d'enllaços: