Logo de la Universdad de Valencia Logo Centro de Formación y Calidad Logo del portal

Enviats els resultats de les enquestes de satisfacció d'activitats esportives i competicions internes

  • 23 mayo de 2018
Enquestes esports

La Unitat de Qualitat ha elaborat i remés als responsables del Servei d’Educació Física i Esports els informes amb les opinions dels participants en activitats esportives i competicions internes del curs 2017/2018.

Aquest curs 2017-2018 s'han  realitzat en línia totes les enquestes d'activitats esportives i competicions internes.  Aquest canvi de metodologia de recollida d’enquestes ha tingut molt bona acollida.

S'han recollit 2205 enquestes de 200 activitats esportives distribuïdes als diferents campus.  Les activitats han resultat molt ben valorades, amb una puntuació global de més de 4,4 sobre 5 de satisfacció amb l'activitat i també amb la qualitat del professorat.

Pel que fa a les competicions internes, s'han recollit 181 opinions entre esports individuals i col·lectius. En aquest cas, l'aspecte millor valorat ha estat l'atenció del personal tècnic de les competicions.

Els resultats d'ambdós programes esportius podran ser analitzats pel Servei d’Educació Física i Esports per activitat o esport i per campus.