Logo de la Universdad de Valencia Logo Centro de Formación y Calidad Logo del portal

II Jornades experiències innovadores sobre Psicomotricitat Vivencial, Expressió Musical i Activitat Física a Educació Infantil

  • 4 septiembre de 2018
Image de la noticia

El pròxim dimarts 4 i dimecres 5 de setembre del 2018, es realitzaran en la Facultat de Magisteri les segones Jornades "II Jornada Experiències innovadores sobre Psicomotricitat Vivencial, Expressió Musical i Activitat Física a Educació Infantil. Acostament entre les aules escolars i les universitàries". La jornada pretén apropar algunes temàtiques, continguts i accions que es desenvolupen a les aules universitàries amb un escenari quotidià de les pràctiques curriculars com les realitzades a les aules d'Educació Infantil.

II Jornades d'experiències innovadores sobre Psicomotricitat Vivencial, Expressió Musical i Activitat Física a Educació Infantil

 

El pròxim dimarts 4 i dimecres 5 de setembre del 2018, es realitzaran en la Facultat de Magisteri les segones Jornades "II Jornada Experiències innovadores sobre Psicomotricitat Vivencial, Expressió Musical i Activitat Física a Educació Infantil. Acostament entre les aules escolars i les universitàries".

La jornada pretén apropar algunes temàtiques, continguts i accions que es desenvolupen a les aules universitàries amb un escenari quotidià de les pràctiques curriculars com les realitzades a les aules d'Educació Infantil.

Inscripció mestres d´Infantil: Pàgina web Cefire.
Inscripció estudiants UV al correu: psicomot@uv.es

Es lliurarà certificat d´assistència.

Lista de enlaces: