1. S'ha modificat el Calendari General de la Universitataplica les disposicions estatals i autonòmiques, i avança en la conciliació laboral i familiar:

    • Es recupera el dret de gaudir un dia mes de vacances en complir 15, 20, 25 i 30 anys de serveis respectivament.
    • S'ha afegit un dia mes per festes locals (ara en son 3 dies).
    • Permet incorporar dos dies de permís quan el 24 i el 31 de desembre coincidisquen en festiu, dissabte o dia no laborable.
    • S'ha introduït una nova reducció per motius de conciliació de la vida personal, familiar i laboral, que permet acollir-se a la modalitat de jornada intensiva, prèvia petició a Gerència, sense l'obligació de treballar la vesprada o el matí setmanal corresponent i sense la necessitat de recuperar-la, a tot el personal empleat públic amb filles o fills,  descendents o persones subjectes a la seua tutela o acolliment de fins a 12 anys d’edat. Aquest dret podrà exercir-se també l’any en què el menor complisca l’edat de 12 anys. Es a dir, durant el mes de juny qui demane aquesta reducció no farà "l'exclusiva".
  2. S'ha aprovat l'Addenda al Calendari General per al 2016. amb les especificacions concretes per a l'any 2016.

Calendari laboral Universitat de Valencia 2016 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies