Logo de la Universitat de València Logo Secció Sindical - Confederació General de Treball del País València Logo del portal

.
.
.

CGT demana que la Unitat d'Igualtat coordine aturades per cada assassinat masclista

  • 11 d’octubre de 2017

Des de la secció sindical de CGT demanem que a través de la Unitat d’Igualtat es coordinen les convocatòries d’aturades tècniques de 5 minuts per cada assassinat produït pel terrorisme masclista. Pensem que seria convenient que es fera mitjançant la llista Zero de la UV perquè arribara a totes les persones que treballen o estudien a la Universitat de València. El Pregoner podria tenir un text ja elaborat perquè fora simplement enviar-lo quan des de la vostra Unitat es donara l’avís. A més a més és important que es faça ja que fa uns dies el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, va firmar el Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista que s’ha impulsat des de Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i que compta amb el suport de la major part de la societat civil i política valenciana.

Des de la secció sindical de CGT hem demanat que a través de la Unitat d’Igualtat es coordinen les convocatòries d’aturades tècniques de 5 minuts per cada assassinat produït pel terrorisme masclista. Pensem que seria convenient que es fera mitjançant la llista Zero de la UV perquè arribara a totes les persones que treballen o estudien a la Universitat de València. El Pregoner podria tenir un text ja elaborat perquè fora simplement enviar-lo quan des de la vostra Unitat es donara l’avís. A més a més és important que es faça ja que fa uns dies el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, va firmar el Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista que s’ha impulsat des de Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i que compta amb el suport de la major part de la societat civil i política valenciana.

CGT-PV Universitat de València