University of Valencia logo Logo del portal

  • CGT

Què es? Quí som?

“La Confederació General del Treball (CGT) és una associació de treballadors i treballadores que es defineix anarcosindicalista, i per tant: de classe, autònoma, autogestionària, federalista, internacionalista i llibertària.” 

Article 1 dels Estatuts de la CGT

 

Som una organització de persones que tracten de canviar una societat que no ens agrada per desigual, injusta, autoritària i, en les més de les vegades, irracional. Per a açò treballem en molt diversos camps de tot allò quotidià, del tema sindical, en tot allò que tinga a veure amb el fet social, lluitant per reparar a cada moment les injustícies que ens envolten.

 

No som els únics disposats a canviar les coses a millor. Ens diferencien d'uns altres, sobretot, els mitjans per a aconseguir-ho; la solidaritat, el suport mutu i l'acció directa són les nostres eines, i l'autonomia la nostra millor independència.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy