University of Valencia logo Logo del portal

  • CGT

XXXII Fira Alternativa de València

  • June 6th, 2019

Els dies 7, 8 i 9 de juny al Riu, entre el Pont de les Flors i el Pont de l'Exposició.

L’Associació Caleidoscopio som un col·lectiu que intenta coordinar a altres col·lectius i persones al voltant de l’organització de la Fira Alternativa.

A la Fira Alternativa es pretén donar a conéixer el treball artesanal, l’alimentació vegetariana i ecològica i el pensament crític que es reflecteix a través de les accions de les persones i col·lectius que participen a la Fira.

L’Associació Caleidoscopio no som organitzadors de fires. Només organitzem la Fira Alternativa de València.

Que es persegueix mitjançant l’organització de la Fira Alternativa?

La Fira Alternativa es crea a partir de la necessitat de tindre un espai vàlid per a la trobada i exposició d’altres formes de viure i de pensar que troben en aquest espai la seua forma d’expressió i difusió més genuïna i coherent.

Es pretén donar a conéixer el treball artesanal, l’alimentació vegetariana i ecològica i el pensament crític que es reflecteix a través de les accions de les persones i col·lectius que participen a la Fira.

 

Fira Alternativa de València

 

Links:

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy