University of Valencia logo Logo Department of Chemical Engineering Logo del portal

OPORTUNITATS DE FORMACIÓ: EXPERT UNIVERSITARI EN BIOPLÀSTICS I BIOCOMPOSITES (2ª Ed)

  • June 1st, 2021
Image de la noticia

El Departament d'Enginyeria Química lidera una oportunitat de formació de postgrau juntament amb l'Institut Tecnològic del Plàstic AIMPLAS

Es posa en marxa la segona edició del títol d'Expert Universitari en Bioplàstics i Biocomposites, de 130 h de duració (1 dia/setmana, Octubre-Febrer) i amb possibilitat de realitzar fins a 900 h de pràctiques extracurriculars. Es tracta d'un títol universitari d'Especialització en un sector professional, que pot contribuir a l'ocupabilitat d'acabats de diplomar i professionals en actiu amb necessitat de reciclatge de formació.

L'objectiu principal d'aquest curs és proporcionar als estudiants els coneixements necessaris per a abordar els nous reptes dels bioplàstics i biocomposites, dins del marc de l'economia circular en la indústria del plàstic.

El títol compta amb una alta presència de formació pràctiques en laboratori i planta pilot.

La realització d'aquest curs ofereix una visió global dels bioplàstics i biocomposites, des de la seua classificació, el procés d'obtenció i formulació, els mecanismes de degradació, les noves tendències, la seua caracterització, el seu procés de fabricació i aplicacions.

Mitjançant les pràctiques extracurriculars voluntàries, l'alumnat podrà incorporar-se a les empreses, principalment del sector del plàstic, i aquelles l'activitat de les quals siga el reciclatge, la valorització o la reutilització de materials polimèrics, per a una major aplicació dels coneixements adquirits.

Podeu trobar la informació de les assignatures i continguts punxant ací.

Si necessiteu més informació, els coordinadors Francisco Llopis (francisco.llopis@uv.es) y José Badia (jose-badia@uv.es), poden orientar-vos. Així mateix, disposeu d'informació detallada del curs en l'enllaç: https://postgrado.adeituv.es/es/cursos/area_de_ciencias_y_tecnologia-8/bioplasticos-biocomposites/datos_generales.htm

Cal destacar que aquesta formació podrà complementar-se a través del títol d'Expert Universitari de Reciclatge de Plàstics, que s'impartirà sota la mateixa modalitat de col·laboració entre AIMPLAS i la UV, que tindrà lloc entre els mesos de Març i Juliol de 2022. La informació d'aquest curs pot trobar-se en: https://postgrado.adeituv.es/es/cursos/area_de_ciencias_y_tecnologia-8/reciclado-plasticos/datos_generales.htm.