University of Valencia logo Logo Faculty of Chemistry Logo del portal

Fòrum Àrea de Ciències

  • April 1st, 2021
Image de la noticia

Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria 2021-Àrea de Ciències

El Fòrum virtual d’Ocupació i Emprenedoria de l’Àrea de Ciències de la Universitat de València, que se celebrarà el pròxim 15 d’abril, és un espai d’encontre entre el nostre estudiantat de Grau i Màster, i les empreses i institucions interessades a conéixer els professionals del futur en l’àmbit de les Ciències Biològiques, Matemàtiques, Física i Química.

Especialment adreçat a vosaltres, aquest Fòrum té com a objectiu principal promoure la teua ocupabilitat en empreses i organitzacions especialitzades d’aquests sectors.

Des de la nostra Facultat i UVocupació et convidem a connectar-te en directe i assistir a les múltiples activitats i serveis en línia que et proposem per a conéixer-te personalment a través de les sales de videoconferències, xats amb les empreses i oportunitats laborals en temps real. A més, el servei d'ocupació de la Universitat de València t'acompanyarà al llarg de la jornada des del seu estand virtual per a donar-te suport i resoldre els dubtes que et sorgisquen durant la teua visita.

Segueix les instruccions per a participar en aquest enllaç: https://links.uv.es/0C21GKU

Després, només has d’inscriure’t en el link que t’assenyala la fletxeta dins del fòrum online: https://links.uv.es/t6q250V

T’esperem!