Logo de la Universitat de València Logo Col·leció Espanyola de Cultius Tipus Logo del portal

La CECT ha représ les seues activitats seguint un pla de reincorporació gradual i progressiu del personal tècnic en les seues instal·lacions

  • 18 de maig de 2020
Lab

En aquest període l'atenció telefònica queda suspesa i es realitzarà exclusivament de manera telemàtica.

Les "Sol·licituds de servei / demanat de ceps" hauran de ser dirigides als correus electrònics que corresponguen: pedidos@cect.org; bacterias@cect.org; hongos@cect.org; patentes@cect.org.

Atés que la incorporació de la plantilla de tècnics serà gradual i en torns de treball, el temps de resposta serà superior a l'habitual. Això serà així tant en el servei de subministrament de ceps, en els diferents tipus de presentació, com en els altres serveis de caracterització i identificació de cultius, liofilització per encàrrec, etc.

Així mateix, el temps requerit per a dur a terme els diferents tipus de depòsit també pot veure's allargat. Per tot això, demanem als nostres usuaris que planifiquen les seues demanats/sol·licituds amb temps i que sempre contacten prèviament amb el personal de la CECT (hongos@cect.org, bacterias@cect.org) abans d'enviar qualsevol material.

L'accés a les instal·lacions de la CECT per al lliurament i/o recollida de material haurà de realitzar-se respectant les normes d'higiene i seguretat que apareixen en els cartells informatius del Parc Científic.

L'administració del Servei treballarà fonamentalment en forma de teletreball.