Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Tribunal de les Aigües
Conferència mundial de museus de l'aigua de 2019

Del 12 al 14 de juny se celebra la tercera edició de la Conferència Internacional de Museus de l'Aigua, l'any que el Tribunal de les Aigües commemora el desé aniversari de la seua inscripció com a Patrimoni Immaterial de la Unesco. La sessió del dia 14, que tindrà lloc en la Facultat de Geografia i Història, es dedicarà en exclusiva a analitzar el Tribunal de les Aigües i l'Horta de València.

La celebració del desé aniversari de la Inscripció del Tribunal de les Aigües de la Vega de València en la Llista Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la UNESCO constitueix l'argument perquè se celebre en la capital del Túria la 3rd International Conference of the Global Network of Water Museums. Un Seminari que permet al mateix temps l'organització de l'I Seminari Internacional Tribunal dels Aigües de la Vega de València – Universitat de València.

La trobada ha sigut organitzada per la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, el Tribunal de les Aigües de la Vega de València i la Xarxa Global de Museus de l'Aigua (WAMU-NET). Al llarg de les tres sessions participaran en l'esdeveniment prop d'un centenar d'assistents provinents del Canadà, EEUU, Equador, Mèxic, Perú, Brasil, Xina, Bangladesh, Índia, Marroc, Burkina Faso, Anglaterra, Holanda, Itàlia, Bèlgica, França, Portugal, Romania, Grècia, Àustria i Croàcia.

 

Període de l'esdevenimentDe 12 de juny de 2019 a 14 de juny de 2019. Dimecres, dijous i divendres de 00:00 a 21:00.

 
 
Lloc de realització

Facultat de Geografia i Història / La Nau

 
Organitza

Universitat de València, el Tribunal de les Aigües de la Vega de València i la Xarxa Global de Museus de l'Aigua (WAMU-NET).

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació