Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Campus Vives de Plurilingüisme. Tallers Llengües i Cultures. Juliol 2018

Tallers Llengües i Cultures de Juliol 2018

Període de l'esdeveniment: De 28 de maig de 2018 a 26 de juliol de 2018. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 00:00.

 

Lloc de realització: Servei de Política Lingüística de la Universitat de València (Edifici Beatriu Civera, c. del Serpis, 29)

 
Descripció:

Què és el Campus Vives de Plurilingüísme?

El Campus Vives de Plurilingüisme és una iniciativa conjunta de la Xarxa Vives d'Universitats i la Universitat de València, amb l'objectiu d'oferir tallers intensius de diverses llengües i cultures al personal i a l'estudiantat de totes les universitats de la Xarxa.

Aquests tallers són una bona oportunitat per a conèixer llengües i cultures a través dels dinamitzadors que les parlen, les coneixen i les viuen. Per als que tingueu previst fer una estada internacional, especialment, pot ser una bona manera de conèixer les particularitats de la cultura que us acollirà.

Els objectius de cada taller són promoure el coneixement de la llengua i la cultura del taller, els valors del plurilingüisme i l'estatus del valencià com a llengua pròpia de l'activitat acadèmica. Les llengües de treball, doncs, seran la pròpia de cada taller i el valencià.

L'assistència als tallers no se certificarà ni es convalidarà per crèdits.

Una vegada començats els tallers, els dinamitzadors podran proposar als participants canvis de grup, per millorar-ne el funcionament, sobretot si s'hi detecten nivells molt heterogenis.

La falta d’assistència injustificada a la primera sessió o durant dues sessions consecutives o tres d’alternes comporta la baixa en el taller. La justificació, si escau, de faltes d'assistència es presentarà en la primera sessió possible a la persona dinamitzadora del taller, a la qual correspondrà la decisió d'acceptar-la o no.

Qui s’hi pot inscriure?

Tota la comunitat universitària de la Xarxa Vives, inclosos els membres d'Alumni.

On es faran els tallers?

A les aules del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València (Edifici Beatriu Civera, c. del Serpis, 29).

Quan es faran?

Del 2 al 26 de juliol, de dilluns a divendres, en sessions diàries de 90 minuts. El 13 de juliol no hi haurà tallers (proves del DELE).

Com i quan m'hi puc inscriure?

A partir del 28 de maig, al web .

Quant costa?

L’assistència als tallers és gratuïta per a tota la comunitat universitària de la Xarxa Vives.

 
Organitza:

Servei de Política Lingüística

.

http://www.valencia.edu/spl

 

Contacta: dinamitza@valencia.edu

 
Més informació: