Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Setmana de la Ciència Gandia
Cicle de conferències de la Setmana de la ciència a Gandia

Del 4 al 8 de novembre se celebra a Gandia la Setmana de la ciència. Més enllà dels tallers i activitats dirigits als estudiants de primària i secundària s'organitza un cicle de conferències obertes a la ciutadania en general. La programació és la següent:

DILLUNS 4: Fotografiant la frontera del temps i de l'espai. Ivan Martí. Observatori astronòmic de la Universitat de València.

DIMARTS 5: Érase una vez....ciencia hecha por mujeres. Marta Macho. Universitat del País Basc.

DIMECRES 6: Apocalipsis microbiana en un món sense antibiòtics. Sergi Maicas. Coordinador del Projecte Smalle Word Iniciatives. Universitat de València.

DIJOUS 7: El impacto de la contaminación acústica en nuestras vidas. ¿Cómo podemos atenuarlo?. Ana Delgado. Sociedad Española de Acústica.

DIVENDRES 8: L'orige de les espècies de Darwin: una invitació a la lectura. Juli Peretó. Subdirector de l'Institut de Biologia Integrativa de Sistemes. Universitat de València.

Totes les conferències tindran lloc a les 19.30 a la Casa de la Cultura Marqués de González de Quirós (Passeig Germanies, 11. Gandia). Entrada lliure i gratuïta.

 

Període de l'esdevenimentDe 4 de novembre de 2019 a 8 de novembre de 2019. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 19:30 a 21:00.

 
 
Lloc de realització

Casa de la Marquesa (Passeig Germanies, 11. Gandia)

 
Organitza

Centre de Gandia. Universitat de València

Campus de Gandia de la UPV

Centre d'Estudis i investigacions comarcals Alfons el Vell.

www.uv.es/uvgandia

 

Contacta uvgandia@uv.es

 
Més informació