Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Converses al campus
Converses al campus: assetjament i violències LGTBIfòbiques en les universitats

Dins el cicle 'Converses al Campus', Diversitats programa el 27 de novembre un diàleg a tres bandes per abordar l’assetjament i violències LGTBIfòbiques a les universitats, amb motiu de la celebració del Dia internacional per l’eliminació de la violència contra les dones.

La vicerectora d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, Elena Martínez, inaugurarà l’acte en què hi participarà Barbara Biglia, professora del departament de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili i investigadora principal del projecte SeGReVUni; José I. Pichardo, professor del departament d’Antropologia Social de la Universidad Complutense de Madrid i director del grup d’investigació “Antropología, Diversidad y Convivencia”; i Qamar, estudiante de la Universitat i membre del col·lectiu Polymorfia. Moderarà i dinamitzarà la conversa ruth mestre, cap d’iniciatives de diversitat de la Universitat.

El diàleg tindrà lloc el divendres 27 de novembre a les 10:00 hores a través de Blackboard. Cal inscripció prèvia a diversitats@uv.es.

 

 

Data 27 de novembre de 2020 de 10:00 a 12:00. Divendres.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza
 

Contacta diversitats@uv.es

 
Més informació