Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Hortalisses
Les Cooperatives Agroalimentàries a Espanya: situació actual i reptes de futur en l'àmbit jurídic, fiscal i comptable

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València donarà una conferència online en el marc de les activitats del CIDES, dins del seu cicle de Seminaris per a estudiants universitaris.

El pròxim 9 de desembre tindrà lloc la conferència titulada "Les Cooperatives Agroalimentàries a Espanya: situació actual i reptes de futur en l'àmbit jurídic, fiscal i comptable". Aquesta activitat s'emmarca en el cicle de seminaris que la Càtedra impartirà en col·laboració amb diferents universitats del territori nacional en el curs 2020-2021.

Dins de les activitats realitzades per la Càtedra es troben els seminaris per a estudiants, que tracten de divulgar les virtuts del model cooperatiu, en general, i agroalimentari, en particular, entre els estudiants universitaris. L'objectiu d'aquests seminaris és augmentar el nombre de joves que visualitzen el cooperativisme agroalimentari com un àmbit idoni per al desenvolupament de la seua carrera professional, siga en l'àmbit acadèmic o en el tècnic. Així, es complementa amb el Premi per al millor treball acadèmic (TFG, TFM o tesi doctoral) per a incentivar que els estudiants de graus o màster en matèries jurídiques, comptables o fiscals es formen de manera especialitzada en aquest terreny.

Els seminaris es realitzen en col·laboració amb diferents universitats del territori nacional. Durant aquest tercer any de la Càtedra, s'ha celebrat un seminari el 19 d'octubre en la Universitat Jaume I de Castelló, i es preveuen a més uns altres en La Universidad Rey Juan Carlos, Universitat dels Illes Balears, i la Universitat de València. En el cas de la Universidad de Almería, la cita serà el pròxim 9 de desembre a les 10.00h. en format online, i comptarà amb la benvinguda de Carlos Vargas Vasserot, catedràtic de dret mercantil de la Universidad de Almería i director del CIDES, i una presentació de la Càtedra realitzada per la seua directora, la catedràtica de la Universitat de València Pilar Alguacil. El plat principal serà la conferència titulada "Les Cooperatives Agroalimentàries a Espanya: situació actual i reptes de futur en l'àmbit jurídic, fiscal i comptable", impartida per Tomás Rojas Pacheco, director de l'Àrea de Financer, Fiscal i Gestió Interna de Cooperatives Agro-alimentàries d'Espanya. Aquesta activitat està dirigida als alumnes i ex alumnes de la Universidad de Almería en el marc de les activitats del CIDES, a més de la resta de la comunitat acadèmica i altres persones interessades.

 

Data 9 de desembre de 2020 de 10:00 a 14:00. Dimecres.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza
 

Contacta uvcatedres@uv.es

 
Més informació