Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Escola de Cooperativisme Agroalimentari
Curs sobre Compliance en Cooperatives Agroalimentàries

Entre els dies 27 de gener i 16 de febrer de 2020 tindrà lloc el curs titulat “Compliance en Cooperatives Agroalimentàries”, organitzat per la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València.

L’Escola de Cooperativisme Agroalimentari, auspiciada per la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València, impartirà aquest curs dirigit a aquelles persones que ocupen càrrecs de responsabilitat en l’àmbit del compliance o han de relacionar-se amb aquells que presten les funcions pròpies d’aquest. Per això, els destinataris principals, però no els únics, serien els membres dels consells rectors, directors generals, compliance officers, directius de la societat cooperativa o assessors externs. En el curs s’estudiarà el mateix concepte de compliance, les responsabilitats del consell rector i els casos especials de compliment.

Aquest és el segon curs oferit per l’Escola de Cooperativisme Agroalimentari, que realitza cursos en línia en col·laboració amb l’aula virtual de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT. En la primavera de 2019 es va realitzar el taller pràctic d’IVA en cooperatives agroalimentàries, impartit per la professora de la Universitat de València María Pilar Bonet, que va tindre un notable èxit.

En aquesta ocasió, la persona encarregada d’impartir el curs serà Alfredo Muñoz García, professor de la Universidad Complutense de Madrid, i es desenvoluparà entre els dies 27 de gener i 16 de febrer de 2020. Per a més informació i inscripcions, es pot consultar aquest enllaç.

 

Data De 7 de gener de 2020 a 16 de febrer de 2020. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Aula Virtual ADEIT

 
Organitza

Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries.

 

Contacta catedracae@uv.es

 
Més informació