Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Sala de debat amb microfon en primer pla
Debat universitari per les eleccions estudiantils de la Universitat de València

Aquest dilluns, 11 de novembre, a les 18.30 h, se celebrarà el debat universitari amb motiu de les eleccions d’estudiants de la Universitat de València. Organitzat pel Consell de la Joventut de València i la Delegació d’Estudiants de la Universitat, tindrà lloc a la sala Matilde Salvador del Centre Cultural la Nau i serà retransmès en directe, per streaming, a través del web mediauni.uv.es.

El debat comptarà amb representants de les principals associacions d’estudiants: Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA), Associació d’Estudiants Saó, A Contracorrent i Unió d’Estudiants Valencians. Estarà moderat per Meme Elizalde, Delegada de la rectora per a l’estudiantat, i entre altres qüestions, es tractaran temes com els reptes i les necessitats de l’estudiantat, valors propis de la joventut i el futur del moviment estudiantil.

Els estudiants i estudiantes de la Universitat de València estan cridats a participar en l’elecció dels seus representants al Claustre i a les juntes de centre el dijous 21 de novembre de 2019. A més d’exercir el dret de vot en les meses electorals del seu centre presencialment, també poden realitzar-lo de manera anticipada fins el 20 de novembre.

 

Data 11 de novembre de 2019 de 18:30 a 20:00. Dilluns.

 
 
Lloc de realització

Sala Matilde Salvador - Centre Cultural La Nau

 
Organitza

Consell de la Joventut de València i la Delegació d’Estudiants de la Universitat de València..

https://www.uv.es/sedi

 

Contacta participa@uv.es

 
Més informació