Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Dialogo Mesval
Diàleg Mesval “Esdeveniments en temps de Covid”

Dijous  2 de juliol, a les 17:00h, la Càtedra de Model Econòmic Sostenible de València i el seu Entorn (Càtedra Mesval) celebrarà el seu primer Diàleg Mesval online titulat “Esdeveniments en temps de Covid”.

A través d'aquest Diàleg Mesval, Sylvia Andrés, Directora del Palau de Congressos; Enrique Fayos, Director Teatre Olympia; Enrique Vidal, Director Ciutat de les Arts i les Ciències; i, Juan Carlos Gómez-Pantoja, Director Atalanta Sport Club, ens explicaran com han viscut aquests temps de confinament i com s'han preparat per a oferir-nos, amb garanties, l'oportunitat de tornar a gaudir-los. Amparo Cervera, Catedràtica del Departament de Comercialització i Investigació de Mercats, serà l'encarregada de moderar la sessió. Així mateix, durant l'acte ens acompanyarà la Regidora del Ajuntament de València, Pilar Bernabé, i el Director de la Càtedra Mesval, José Manuel Pastor.

El webinar es realitzarà a través de la plataforma Zoom. Per a inscriure's serà necessari emplenar el següent formulari:

https://ir.uv.es/qnHmHq0

Uns dies abans de la sessió, s'enviarà als inscrits l'enllaç per a poder accedir al webinar.

 

Data 2 de juliol de 2020 de 17:00 a 18:30. Dijous.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Càtedra Model Econòmic Sostenible de València i el seu entorn.

 

Contacta catedramesval@uv.es