Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Vista del Monestir de La Murta
Erasmus al Territori - La Ribera Alta. Oberta inscripció en web

Sortida 30 de març

La Universitat de València, per mitjà del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat  i el Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació, continua amb el programa Erasmus en el Territori. En aquesta 6ª edició ha organitzat uns itineraris formatius que permetran descobrir alguns municipis valencians referents de la seua cultura i el seu patrimoni.

Aquests itineraris estan destinats als estudiants del programa Erasmus de la Universitat per al curs 2018-2019. Les rutes es caracteritzen per la seua vocació formativa, en les quals es pretén il·lustrar els estudiants del Programa Erasmus dels valors patrimonials, culturals i paisatgístics de la geografia valenciana.

La Ribera Alta

És per excel·lència el territori del Xúquer, el gran riu de la província de València. Comarca eminentment agrícola, basa la seua economia principalment en el cultiu de la taronja, cultivada racionalment des del segle XVIII, sent considerat el municipi de Carcaixent “el bressol de la taronja”. En aquesta ruta  coneixerem la Història de la Taronja (la seua tradició, comerç, influència en la nostra societat i economia, els horts monumentals, arquitectura, etc.).

També es realitzarà un itinerari pel Paratge Natural Municipal “La Murta i la Casella” (2004), situat en el terme municipal d'Alzira, on es troba el Monestir de la Murta (s. XIV-XV).

 

 

 

Data De 12 de març de 2019 a 29 de març de 2019. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Carcaixent - La Murta

 
Organitza

La Universitat de València, per mitjà del Vicerectorat de Projeccio Territorial i Societat i el Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació amb la col.laboració del Centre d'Idiomes.

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació