Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Rector Peset

Exposició 'Bestiari' de Guillem Vidal

Bestiari, de Guillem Vidal

Període de l'esdeveniment: De 15 de de setembre de 2018 a 19 de d’octubre de 2018. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 10:00 a 20:00.

 

Lloc de realització: Sala Hort de Tramoieres. Jardí Botànic UV

 
Descripció:

Guillem Vidal ens presenta en la mostra titulada 'Bestiari' les fotografies de les seues trobades amb aquests éssers que poblen la natura i que ens observen sense ser del tot visibles. Formen un bestiari peculiar, imaginari, inspirat en els coneguts bestiaris populars a l’Edat Mitjana.

La mostra, amb un total de 22 fotografies, s’estructura en dos apartats. Al primer d’ells, ‘Retrats’, ens ofereix una sèrie de fotografies en què, amb l’enquadrament adequat, el fotògraf aconsegueix no sols fer-nos visibles aquests personatges de la natura, sinó que també els dota de vida. ‘Màscares i mirades’ és el títol del segon apartat de l’exposició. En aquest, Vidal treballa les fotografies inicials per acoblar-los el seu simètric amb el que obté el personatge que vol introduir-nos. Cada peça resultant té la bellesa de la perfecta simetria, una bellesa ideal i monstruosa que no existeix a la natura.

L’exposició, que estarà a la Sala Hort de Tramoieres del Jardí Botànic de la Universitat de València fins al proper 15 d’octubre, ha estat produïda pel Museu Blau – Museu de Ciències Naturals de Barcelona, i es pot visitar gratuïtament.

 
Organitza:

Jardí Botànic de la Universitat de València.

www.jardibotanic.org

 

Contacta: cicbotanic@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies