Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Castell d'Alaquàs
Infraestructures i mobilitat a la comarca de l'Horta Sud

La Universitat de València a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, al costat de la Diputació de València i Caixa Popular presenta la tercera edició de la Universitat Estacional d'Alaquàs, fruit de l'estreta col·laboració entre aquestes institucions i l'Ajuntament d'Alaquàs.

L'Horta Sud i la ciutat de València han mantingut una relació ferma i rellevant al llarg de tota la seua existència. La mobilitat i les infraestructures entre aquestes dues realitats i altres espais que les depassen s'analitzaran en aquesta trobada des d'una perspectiva històrica i s'obriran al debat actual.

La Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territorio i la societat local valenciana, impulsa aquesta acció acadèmica, lligada a la formació, la investigació i la transferència del coneixement, que pretén convertir-se en un referent per a Alaquàs i la seua comarca.

Aquesta iniciativa forma part del Programa “Universitats Estacionals” impulsada pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat.

NECESSARIA INSCRIPCIÓ

Assistència gratuïta presencial i online: mediauniweb.uv.es/universitatestacional

 

Data 15 d’octubre de 2020 de 17:30 a 20:30. Dijous.

 
 
Lloc de realització

Castell d'Alaquàs (presencial). Online: mediauniweb.uv.es/universitatestacional

 
Organitza

La Universitat de València a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, al costat de la Diputació de València i Caixa Popular, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alaquàs..

http://projeccio.uv.es

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació