Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Llíria, declarada Ciutat Creativa de la Música per la Unesco
Inscripció: III Universitat Estacional de Llíria (11 desembre)

Llíria forma part de la xarxa d'Universitats Estacionals de la Universitat de València, un programa impulsat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat amb presència en 20 localitats valencianes. Enguany presentem la III EDICIÓ DE LA UNIVERSITAT ESTACIONAL DE LLÍRIA, fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València, l'Ajuntament de Llíria, la Diputació de València i Caixa Popular.

En aquests moments d’incertesa, la Universitat de Tardor es consolida a Llíria com un punt de trobada de docents, professionals, estudiants, i ciutadans i ciutadanes de la localitat i el seu entorn proper. Una iniciativa gratuïta i oberta al públic en general que compta amb la participació de professorat de la Universitat de València i amb la d’especialistes locals que es centren en l’art musical tan present a Llíria. Amb el títol de 'La música com a instrument educatiu interdisciplinari' s’abordaran durant una vesprada les possibilitats educatives del fet musical a les escoles i als instituts de secundària. 

La Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat local valenciana, torna a estar present a Llíria proporcionant un espai obert de debat i transferència de coneixement. Una iniciativa que es consolida any rere any i que posa de manifest l’interés de la ciutadania per apropar-se a l’art musical des de les múltiples perspectives que aquest ofereix.

Les excepcionals mesures sanitàries que s'han adoptat per a la realització d'aquesta jornada fan necessària una inscripció prèvia (enllaç a la inscripció), que és totalment gratuïta a causa del caràcter públic de la Universitat de València. Una vegada inscrit/a, es podrà assistir a la jornada de manera presencial (fins completar l'aforament de l'espai acordat per les normes COVID); però també es podrà seguir de manera telemàtica, a través d'aquest enllaç que s'habilitarà minuts abans de l'inici de la jornada (enllaç a l'streaming). A més, totes les persones inscrites obtindran un certificat d'assistència.

 

Data De 2 de desembre de 2020 a 10 de desembre de 2020. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Centre Multiusos (Carrer del Pla de l'Arc, s/n - Llíria)

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat

Ajuntament de Llíria

Diputació de València

Caixa Popular

Agència Valenciana Antifrau.

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació