Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Ademuz
Inscripció: IV Universitat Estacional del Rincón de Ademuz (16 desembre)

El Rincón de Ademuz forma part de la xarxa d'Universitats Estacionals de la Universitat de València, un programa impulsat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat amb presència en 20 localitats valencianes. Enguany presentem la IV edició de la Universitat Estacional del Rincón de Ademuz (UERA), una de les grans iniciatives acadèmiques de la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, resultat de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València, la Mancomunitat del Rincón de Ademuz, la Diputació de València i Caixa Popular.

Sota el lema “Planificació i gestió del paisatge i el territori; desenvolupament local i benestar”, aquesta quarta edició de la UERA, es presenta com una nova oportunitat de plantejar una interessant jornada formativa centrada en l'ordenació territorial i paisatgística com a tècnica i procediment per a posar les bases del desenvolupament participatiu de la comarca. Una jornada que pretén transmetre que el territori i el seu paisatge són una responsabilitat col·lectiva i un projecte comú. En aquest context la UERA es mostra com una gran oportunitat per a presentar a la ciutadania el Pla d'Acció Territorial del Rincón de Ademuz, instrument de la política territorial valenciana el principal objectiu de la qual és proposar l'ordenació estructural integral del territori del Rincón, apostant per la definició de la infraestructura verda i la gestió dels paisatges; i potenciant el desenvolupament socioeconòmic i la col·laboració entre municipis per a aconseguir un territori més resilient.

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, com a plataforma acadèmica, resultat de la col·laboració entre la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat i la Universitat de València, organitza aquesta activitat en col·laboració amb el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, per a promoure la formació de totes aquelles persones que desitgen formar-se, ampliar el seu currículum i adquirir noves destreses i habilitats en el seu entorn professional i personal.

Donat el caràcter públic de la Universitat de València, la inscripció en la Universitat Estacional del Rincón de Ademuz serà gratuïta (enllaç a la inscripció). Una quarta edició que, donada la conjuntura, tindrà un seguiment telemàtic on-line. Un seguiment que podrà fer-se a través d'aquest enllaç que s'habilitarà minuts abans de l'inici de la jornada (enllaç a l'streaming). A més, totes les persones inscrites obtindran un certificat d'assistència.

 

Data De 3 de desembre de 2020 a 16 de desembre de 2020. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

On-line

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat

Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians

Mancomunitat del Rincón de Ademuz

Ajuntament d'Ademuz

Diputació de València

Caixa Popular.

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació