Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

IV Setmana de la Ciència Oliva 2020

El pròxim dia 6 de febrer tindrà lloc la IV edició de la Setmana de la Ciència d’Oliva, que en aquesta ocasió aposta per difondre un model econòmic sostenible i respectuós amb el medi ambient. En aquest esdeveniment participarà la Càtedra d’Economia del Bé Comú de la Universitat de València.

La IV Setmana de la Ciència Oliva 2020 aposta per un canvi en el model econòmic basat en una economia sostenible que millore el medi ambient. L’objectiu d’aquestes jornades és invertir en educació i investigació científica per tal d’aconseguir una millor oferta de treball i, al mateix temps, construir un món millor i més saludable.

Dintre del marc de les activitats celebrades en la IV Setmana de la Ciència Oliva 2020, la professora i directora del Màster d’Estratègia de la Universitat de València, Vanessa Campos, impartirà una conferència (de 10 a 11.30 hores) sobre models de negoci, enfocada a conéixer els diferents tipus de models de negoci sostenible que existeixen i la seua aplicació al xicotet comerç, analitzant els negocis des del punt de vista de la sostenibilitat i la inclusió. Seguidament, de 12 a 13.30 hores, el director de la Càtedra EBC de la Universitat de València, Joan Ramon Sanchis, impartirà una conferència sobre banca ètica amb l’objectiu d’exposar les diferents opcions de banca sostenible disponibles (banca ètica, banca cooperativa i finances col·laboratives) i que poden finançar projectes d’emprenedoria social i ambiental.

 

Data 6 de febrer de 2020 de 10:00 a 13:30. Dijous.

 
 
Lloc de realització

Centre Polivalent d'Oliva

 
Organitza

Càtedra d'Economia del Bé Comú.

 

Contacta catedraebc@uv.es

 
Més informació