Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Cotxe elèctric amb carregador
IV Universitat de Primavera d'Alzira. Inscripció oberta

La Universitat de València presenta la IV edició de la Universitat de Primavera d'Alzira (UPA), fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València, la Diputació de València, l'Ajuntament d'Alzira i Caixa Popular.

En aquesta edició s'aborda el present i futur de les "tecnologies verdes", enteses com les aplicacions dels coneixements adquirits en diferents disciplines per millorar la sostenibilitat de productes i processos productius, dins d'un enfocament d'economia circular, i amb la finalitat última de protegir, conservar i recuperar el medi ambient i els seus recursos. Energies netes i renovables, vehicles elèctrics, envasos biodegradables, agricultura i ramaderia sostenible, o recuperació de sòls i masses d'aigua, són alguns dels temes que es tractaran en 9 conferències impartides per investigadors pertanyents a 3 departaments i 5 instituts d'investigació de la Universitat de València, a més del director d'una empresa tecnològica, que col·labora en projectes amb investigadors de la Universitat. Les conferències estan dirigides a docents, professionals, estudiants i ciutadania en general, per la qual cosa tindran un enfocament divulgatiu i, a més a més, rigorós.

La Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat valenciana, impulsa aquesta nova acció acadèmica, lligada a la formació, la recerca i la transferència del coneixement, a la capçalera comarcal de la Ribera Alta.

 

Període de l'esdevenimentDe 21 de març de 2019 a 3 d’abril de 2019. Tots els dies de 09:07 a 21:00.

 
 
Lloc de realització

Museu Municipal d'Alzira (MUMA) - Carrer de Sant Roc, 16 (Alzira)

 
Organitza

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat

Diputació de Valencia

Ajuntament d'Alzira

Caixa Popular.

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació