Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Vista del terme municipal de Montserrat
Jornada: Oportunitats i reptes territorials en municipis metropol. (Montserrat)

La Càtedra de Cultura Territorial Valenciana i el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València presenten la jornada “OPORTUNITATS I REPTES TERRITORIALS EN MUNICIPIS METROPOLITANS” en col·laboració amb l'Ajuntament de Montserrat.

Es tracta d’una atractiva jornada que pretén posar de relleu l'increment de població tan ingent que estan sofrint nombroses poblacions de l'Àrea Metropolitana de València. Però l’objectiu d’aquesta càtedra vol anar molt més enllà d’exposar les amenaces i debilitats que esguiten a aquestes localitats; vol, però, constituir-se com un espai de referència per a l’anàlisi, la investigació i la difusió de les possibles solucions al augment tan massiu de població d’aquestes àrees.

Aquesta càtedra vol, a més, ser una iniciativa al servei de la societat valenciana, que servisca de vincle entre el món acadèmic, el polític de la presa de decisions i els ciutadans, amb dues grans ambicions: la politització de la societat, i contribuir a explorar les opcions d’un nou model territorial i de desenvolupament per al futur dels valencians, propi, original, no badal, just, eficaç, eficient i sostenible.

 

Data 18 de desembre de 2017 de 18:00 a 21:00. Dilluns.

 
 
Lloc de realització

Casa de la Cultura (C/ del Dos de Maig, 4)

 
Organitza

Càtedra de Cultura Territorial Valenciana i

Vicerectorat de Participació i Proyecció Territorial.

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació