Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Jornada sobre ocupació en l’Administració pública

Sota el títol 'Les oportunitats de l'ocupació pública', la Sala Tomás Villarroya de la Facultat de Dret acollirà dilluns 11 de març, a partir de les 12 hores, diverses xarrades de joves graduats i titulats que recentment han aprovat algun procés de selecció pública i que compartiran experiències i el seu coneixement sobre el funcionament de l'administració i l'Estat amb la comunitat universitària.

El principal objectiu d'aquesta trobada és donar a conéixer a egressats i egressades les possibilitats de futur que ofereix l'ocupació pública al final dels seus estudis universitaris.

Les jornades, que se celebraran també en altres punts del territori nacional com Madrid o Granada, portaran fins a la Universitat el testimoni i l'experiència de joves funcionaris públics al mateix temps que servirà per a atraure talent a l'Administració General de l'Estat. És una oportunitat per a conéixer de primera mà el treball en l'administració, així com crear una imatge realista, diversa i atractiva dels empleats i empleades públics.

 

Data 11 de març de 2019 de 12:00 a 14:00. Dilluns.

 
 
Lloc de realització

Facultat de Dret

 
Organitza
 

Contacta dori.fernandez@fundacions.uv.es

 
Més informació