Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

L'Alcúdia
Oberta inscripció web per al III Congrés Paisatge, Turisme i Innovació

El 31 d'octubre a l'Alcúdia, III Congrés de Paisatge, Turisme i Innovació, el tema central del qual gira al voltant del “Desenvolupament i Promoció del Producte Turístic Territorial Valencià”. Aquest esdeveniment pretén ser un espai per a la reflexió i posada en comú visualitzant les diferents accions i productes turístics generats a partir del desenvolupament dels plans de Dinamització i Governança turística en tota la Comunitat Valenciana, així com oferir claus per a l’adequada promoció i avaluació dels mateixos, des d’una perspectiva estratègica. A més de donar a conèixer les oportunitats de desenvolupament de productes turístics valencians emergents.

En aquest sentit jornades com aquestes fan que la col·laboració supramunicipal i l’aprofitament de les sinergies derivades de la col·laboració entre diversos ens públics i privats -administració pública, ens privats i universitat- siguen fonamentals per a arribar a consensos i propiciar aliances que col·laboren en l’assoliment dels plans.

 

Període de l'esdevenimentDe 15 d’octubre de 2018 a 30 d’octubre de 2018. Tots els dies de 00:00 a 14:00.

 
 
Lloc de realització

http://projeccio.uv.es:8080/ins/index.php?sid=18964&lang=ca

 
Organitza

La Universitat de València a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, i Turisme Comunitat Valenciana (GVA).

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació