Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Smart Cities
Oberta inscripció en web 'Smart Cities. Tecnologia i ciutadania'

Amb el títol “Smart Cities: tecnologia i ciutadania” la Universitat de València presenta la 2a edició de la Universitat de Tardor de l’Eliana fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València i l’Ajuntament de l’Eliana, i amb el finançament de la Diputació de València.

La tecnologia ens embolica i està present en cada vegada un major número de les activitats quotidianes de la ciutadania, al mateix temps que té un paper decisiu en el funcionament de les ciutats i els territoris. Aquests han de planificar com utilitzar la tecnologia per a cuidar i incrementar la qualitat de vida de les persones procurant un desenvolupament sostenible que permeta mantindre aquest estatus al llarg del temps. Una ciutat intel·ligent és un sistema de persones interactuant amb i per mitjà de fluxos d’energia, materials i serveis per a promoure el desenvolupament sostenible i la qualitat de vida. El plantejament serà intel·ligent mitjançant l’ús estratègic de la innovació i les infraestructures i serveis de tecnologies de la informació i de la comunicació per a la gestió urbana transparent i participativa que responga a les necessitats socials i econòmiques de la societat.

En aquesta edició s’abordaran diversos aspectes del desenvolupament de la tecnologia a les ciutats intel·ligents i el seu impacte sobre la ciutadania, amb especial atenció a la situació d’implantació de territoris intel·ligents a l’Eliana i en altres poblacions de la Comunitat Valenciana i de la resta d’Espanya.

 

Data De 10 d’octubre de 2019 a 30 d’octubre de 2019. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Centre Sociocultural de l'Eliana. Plaça Jutge Comes s/n

 
Organitza

Universitat de València en col·laboració amb la Diputació de València i l'Ajuntament de l'Eliana.

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació