Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Paisatges Turístics Valencians, Valuosos, Valorats

El Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, i l’Agència Valenciana de Turisme presenten una exposició única i nova que ofereix al visitant la possibilitat de participar en una anàlisi aproximada del paisatge de la Comunitat Valenciana, a més de poder transportar-se a les diferents tipologies de paisatge que componen el territori valencià. L'exposició pretén, a més, donar una visió de la diversitat del paisatge valencià i de com aquest recurs turístic tradicional a la Comunitat Valenciana pot i deu cuidar-se com a font de riquesa econòmica, social i cultural.

Tant la costa com la muntanya estan representats en la mostra, que compta amb diferents espais, segons les característiques dels paisatges: fluvials, litorals, habitats, industrials, històrics, simbòlics i aiguamolls. Recorre un «paisatge mediambiental, que engloba un mosaic de paisatges».

Lluny de la monotonia o l'excés d'informació, la mostra ofereix als visitants una sèrie d'elements interactius que la fan amena. Pantalles multimèdia, i jocs com a puzles o uns altres per a encaixar peces, fan que aquesta siga una bona opció per a visitar en família. Així mateix, es poden «tocar els diferents» espais, així com «fer olor» la Comunitat Valenciana i descobrir l'origen dels noms d'alguns municipis.

 

Període de l'esdevenimentDe 14 de juliol de 2017 a 14 d’abril de 2018. Tots els dies de 10:00 a 21:00.

 
 
Lloc de realització

Museu de les Ciències - Ciutat de les Arts i les Ciències

 
Organitza

Universitat de València, l'Agència Valenciana de Turisme, Avanqua.

 

Contacta projeccio.uv.es

 
Més informació