Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Qui bé et voldrà, riure et farà

Què és l'amor? Què és el bon amor? I el mal amor? Puc fer alguna cosa amb la meua destinació? Puc millorar la meua forma de tractar a les persones? I la forma en com em tracte?n Podem lliurar-nos dels estereotips? Podem decidir com voler i com voler-nos?

Amb aquesta 'clownferència' es preten encendre mirades, subratllar comportaments, destacar consciències. Es busca prevenir situacions de maltractament, donant sentit a allò positiu i al reconeixement del valor de cada persona. Amb aquesta 'clownferència' afrontem la violència de gènere des d'una perspectiva diferent, suscitant interès i curiositat, i brindant una opció fresca, estimulant i enfortidora… Volem ajudar a detectar i eliminar actituds i situacions que són l'avantsala del maltractament  físic, psíquic i social que es dóna entre adolescents i joves… 

 
Període de l'esdeveniment:
  • 24 de setembre de 2019 de 18:00 a 20:00. Dimarts.
  • 25 de setembre de 2019 d' 11:00 a 14:00. Dimecres.
  • 26 de setembre de 2019 d' 11:00 a 14:00. Dijous.
 
 
Lloc de realització

Dia 24 Aula PB 04 Facultat de Magisteri (Campus dels Tarongers)- Dia 25 biblioteca Eduardo Boscá (Campus de Burjassot). Dia 26 Saló de Graus de la Facultat de Filologia (Campus de Blasco Ibáñez)

 
Organitza
 

Contacta igualtat@uv.es

 
Més informació