Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

 200/5000 Sisena edició de les Jornades d'Innovació Educativa: La Renovació Docent a l'Ensenyament Superior que se celebren a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València
La Renovació Docent a l'Ensenyament Superior (6)

Jornades  d'Innovació Educativa, La Renovació Docent al'Ensenyament Superior (6) es plantegen com a lloc de trobada i reflexió sobre el canvi de paradigma educatiu. En aquestes Jornades es posen en evidència noves metodologies docents i maneres innovadores d'afrontar les classes i les activitats docents, amb ajuda o no de les TIC. Aquest any la idea dominant és la transformació, que s'ha produït en docència en els darrers decennis, de tipus metodològic, acompanyada o no de la incorporació de les TIC a la docència. Canvis que han portat a la transformació del paper del docent a l'aula, de protagonista del procés ensenyament-aprenentatge a facilitador, orientador o guia de l'aprenentatge, mentre que el paper passiu dels alumnes està evolucionant cap a un paper actiu, en el qual els estudiants són els protagonistes del seu aprenentatge.

A les Jornades professors universitaris i especialistes en eLearning ens faran partícips de les seves experiències docents aplicant noves metodologies i tècniques a les seves classes.

Jornades organitzades des del Departament de Filologia Francesa i Italiana, de la Universitat de València, que s'emmarquen en el Pla d'Innovació de Centre de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació promogut pel SFPIE en la seva convocatòria d'innovació.

 
Període de l'esdeveniment:
  • 6 de maig de 2019 de 09:30 a 14:31. Dilluns.
  • 7 de maig de 2019 de 09:30 a 14:30. Dimarts.
  • De 8 de maig de 2019 a 10 d’abril de 2019. Dimecres, dijous i divendres de 10:00 a 14:30.
 
 
Lloc de realització

Salò de Graus, Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació

 
Organitza

Inés Rodríguez y Jose V. Romero del Departament de Filologia Francesa i Italiana.

https://www.uv.es/redoes/

 

Contacta redoes@uv.es

 
Més informació