Tallers de llengües i cultures - primavera de 2017

Tallers de llengües i cultures - primavera de 2017

Període de l'esdeveniment: De 12 de gener de 2017 a 18 de maig de 2017. Dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 10:30 a 19:00.

 

Lloc de realització: Carrer del Serpis, 29, València (Campus dels Tarongers)

 
Descripció:

Les llengües cobertes aquesta edició són: introducció a les llengües eslaves, ucraïnès i italià. Tindran lloc entre el 13 de febrer i el 18 de maig de 2017. IMPORTANT: cal consultar els horaris de cada nivel al web del Servei.

El Servei de Política Lingüística de la Universitat de València ofereix sis tallers de llengües i cultures. Les llengües cobertes aquesta edició són: introducció a les llengües eslaves, ucraïnès i italià. Són gratuïts i estan oberts a l'estudiantat i el personal treballador de la Universitat de València. Estan especialment indicats per als qui tenen prevista una estada en els països on s'usen aquests idiomes. Si no treballeu ni estudieu a la Universitat, teniu l'opció de fer-vos membres de l'Associació d'Amics i Antics Alumnes (www.fundacio.es/amics).

Els tallers tindran lloc al carrer del Serpis, 29, de València (Campus dels Tarongers). Les llengües de treball seran la pròpia de cada taller i el valencià. L'assistència no se certificarà ni es convalidarà per crèdits.

 
Organitza:

Servei de Política Lingüística.

http://www.valencia.edu/spl

 

Contacta: dinamitza@valencia.edu

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies