Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Vista de Aras de los Olmos. Foto: Ayuntamiento de Aras de los Olmos
Universitat d'Estiu Aras de los Olmos

Oberta inscripció

La Universitat de València presenta la 1a edició de la Universitat d’Estiu d’Aras de los Olmos (UVAO), fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València, la Generalitat Valenciana, Diputació de València, i l’Ajuntament d’ Aras de los Olmos .

Vivim en un món digital, interconnectat i globalitzat en el qual la ciència, dia a dia, obre nous camins cap al futur. En aquest marc, la Universitat de València, fidel als seus valors humanistes i universals, vol ser incubadora de coneixements i nexe d'unió amb els nostres pobles de muntanya i d'interior, altaveu de la riquesa i la potencialitat que aquests atresoren per construir conjuntament un desenvolupament sostenible.

Aras de los Olmos, un xicotet poble dels Serrans, és un referent d'aquests nous processos a nivell nacional i internacional. En un permanent diàleg amb la ciència i el coneixement, ha sabut posar en valor tots els seus recursos materials i humans al servei del progrés i del benestar de les persones.

Aquesta primera edició està oberta a tot tipus de públic, des d'estudiants de batxiller, estudiants universitaris, professionals, tècnics de l'administració, professors, aturats, jubilats...; amb un objectiu comú, la transferència del coneixement.

Les places estan limitades a 100 persones, que s'aniran cobrint per ordre d'inscripció.

 

Data De 5 de juny de 2018 a 29 de juny de 2018. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Teatre Municipal Aras de los Olmos, Plaza los Serranos, 3

 
Organitza

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, Generalitat Valenciana, Diputació de València i Ajuntament Aras de los Olmos.

 

Contacta vicerec.participacio.projeccio@uv.es unitatsuport@uv.es

 
Més informació