Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Rector Peset

Visita del Comitè d'Avaluació Externa

Comitè avaluació externa

Data: 20 de de maig de 2019 de 00:00 a 23:59. Dilluns.

 

Lloc de realització: Facultat d'Economia

 
Descripció:

Avaluarà el Màster en Economia Social.

La Universitat de València rebrà la visita del comitè que, en el marc del programa de renovació de l’acreditació de títols universitaris, ha d’avaluar aquesta titulació.

La Comissió d’Avaluació Externa, designada per l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP), està formada per membres de diferents universitats espanyoles. Durant la visita, els/les avaluadors/es inspeccionaran les instal·lacions del centre on s’imparteix els títol i s’entrevistaran amb diferents col·lectius involucrats en ell: estudiantat, professorat, equips directius, equips d'autoavaluació, ocupadors/es i egressats/des. Així mateix, hi haurà una audiència pública el dia 20 de maig de 13.00 a 14.00h a la Sala de Juntes (1er pis) de la Facultat d'Economia perquè qualsevol persona interessada i que no haja estat entrevistada anteriorment puga aportar la seua visió respecte al màster avaluat.

 
Organitza:

Unitat de Qualitat.

www.uv.es/uq

 

Contacta: unitat.qualitat@uv.es

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies