Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

.
.
.
.
.
.

Celebració a València del Dia Internacional de la Dona Afrodescendent

  • 25 de juliol de 2017
cartell

En el marc del Decenni Internacional per als Afrodescendents i amb el suport de l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Drets Humans (ACNUDH), València acollirà per primera vegada la celebració del Dia Internacional de la Dona Afrodescendent el 25 de juliol 2017. L'esdeveniment reunirà a organitzacions de la societat civil i representants del govern valencià, la Diputació i l'Ajuntament de València, en una jornada que arrancarà amb la projecció del documental de Renzo Devia 'Afrolatins - La història que mai ens van explicar', presentat per Alicia Anabel Santos, la seua productora.


Data: 25.07.17 (dimarts)
Hora: 18.00 h 
Lloc: Sala d’Actes
Entrada lliure. Aforament limitat.


25 de juliol, Dia Internacional de la Dona Afrodescendent.
Projecció del documental ‘Afrolatinos – La historia que nunca nos contaron’ (‘Afrolatins - L’història que mai ens van contar’, Renzo Devia, 2017).
Amb la participació dAlicia Anabel Santos, productora del documental; Federico Buyolo, director general de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana; Inmaculada Carda, directora general d'Inclusió Social; Gustavo Zaragoza, director general d'Ánalisis, Politicas Públiques i Coordinació de la Comunitat Valenciana; Isabel Lozano, regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives de l'Ajuntament de València i Dolores Atienza, directora general del Centre de Suport de l'Ajuntament de València.


Afrolatinos – La historia que nunca nos contaron és la història d'uns 150 milions de persones d'ascendència africana que viuen a tota Amèrica Llatina i que generalment han sigut excloses de les narratives històriques, literàries o acadèmiques. El documental, produït per Creador Pictures, porta als espectadors a un viatge a través de les nacions de parla hispana i portuguesa, així com d'Haití, amb les riques cultures i moltes contribucions d'afrodescendents al Carib, Amèrica Central i del Sud, incloent la seua història, idiomes, religions, música i dansa, al mateix temps que explora qüestions d'identitat i discriminació racial. A més pretén iniciar un diàleg, crear consciència, promoure el canvi i ajudar a donar veu a una gran comunitat que ha sigut històricament marginada (Font: Afrofeminas.com).


Organitza:
   

Col·labora:
  

 


Llista d'enllaços:

Imatges: