Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

.
.
.
.
.
.

Concert: "De Missione Musicorum". Música a les missions jesuítiques del Japó al s. XVI i al viatge europeu de l'Ambaixada Tensho, per Ryosuke Sakamoto i Joan Boronat Sanz

  • 29 d’abril de 2016
Image de la noticia

Concert, amb dos músics que combinen cant amb llaüt, viola de mà, viola d'arc, clavecí i orgue, que proposa explorar uns fets ocurrits durant la missió cristiana al Japó durant la segona meitat del segle XVI.històrics i presentar-los com un viatge interessant, didàctic i enriquidor.


Dia: 29/04/16 (DIVENDRES)
Hora: 19:00
Lloc: Sala de la Muralla
Organitza: Col·legi Major Rector Peset

Ryosuke Sakamoto-viola d'arc i de mà, cant

Joan Boronat Sanz, orgue, clavecí, cant


Es tracta de un projecte que pretén reconstruir les pràctiques musicals que els jesuïtes portuguesos, espanyols i italians desenvoluparen durant la missió cristiana al Japó durant la segona meitat del segle XVI. A més, quatre joves seminaristes japonesos, coneguts com l'"Ambaixada Tensho", van fer un viatge a Europa (1582-1588), recorrent les principals ciutats de Portugal, Espanya i Itàlia, i en el viatge escoltaren els gran mestres musicals del moment i enriquiren els seus coneixements musicals. El nostre concert, amb dos músics que combinen cant amb llaüt, viola de mà, viola d'arc, clavecí i orgue, proposa explorar aquests fets històrics i presentar-los com un viatge interessant, didàctic i enriquidor.