Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

.
.
.
.
.
.

Segona jornada al Col·legi del Festival Cinema Ciutadà Compromés

  • 14 de novembre de 2016
Image de la noticia

El proper dilluns 14 de novembre a les 19 hores dins del Festival Cinema Ciutadà Compromés, organitzat per Acicom (Associació Ciutadania i Comunicació) i amb la col·laboració d’un ample ventall d’organitzacions, es projectaràn a la Sala d'Actes del Col·legi Major Rector Peset els audiovisuals: 'Proyecto CUÁLES. Documentos audiovisuales sobre Velluters' i '56'. Totes aquestes produccions audiovisuals es caracteritzen per parlar del nostre entorn amb mirada crítica i provocativa, que ens ajuda a pensar i ens meneja a l’acció compromesa per millorar la nostra societat. Tracten temes com la memòria històrica. la corrupció, migracions i refugiats, desigualtats ciutadanes, medi ambient. educomunicació, igualtat de gènere, etc. fomentant especialment l’audiovisual en valencià.


 

Data: 14/11/16 (dilluns)

Hora: 19:00

Lloc: Sala d'Actes

Organitza: ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació)

Col·labora: Col·legi Major Rector Peset

Entrada lliure. Aforament limitat

 


PROGRAMA

Proyecto CUÁLES. Documentos audiovisuales sobre Velluters: Documents audiovisuals generats junt a un grup de joves de Ciutat Vella, que estudien al centre de dia Amaltea. Els joves analitzen el seu entorn, el seu barri a través del audiovisual.


56 : El món vist a través dels ulls de tres xiquetsde Soavinarivo (un xicotet llogaret de l'interior de Madagascar) i la seua lluita per aconseguir 56 kg d'arròs: el preu que se'ls exigeix per anar a escola. Una història d'esperança i superació, que posa en valor l'accés a l'educació bàsica universal i a l'aigua, amb la labor del Projecte Willka i les seues conseqüències socials com a teló de fons.


 

 

Llista d'enllaços: