Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • EXTERIOR

 

El Col·legi Major Rector Peset s'ha posicionat en la ciutat de València com un referent cultural i les seues sales se sol·liciten per diferents entitats i col·lectius per a organitzar cursos, conferències, i activitats de naturalesa sociocultural o acadèmica.

El Col·legi pot acollir més de 470 activitats per any que poden desenvolupar-se de manera regular o també de forma puntual com són congressos - meetings, presentacions de llibres, rodes de premsa, conferències, debats, etc, incorporant els mitjans tècnics necessaris per a assegurar l'èxit i l'excel·lent desenvolupament de qualsevol activitat i incloent l'assistència de sala de manera gratuïta.

Aquests esdeveniments poden anar acompanyats de serveis de catering com cocktails o coffee break que poden gestionar-se a través de l'empresa de restauració del Col·legi i que solen servir-se en el pati central del Col·legi, un recinte reservat, obert i assolellat. El Col·legi Major Rector Peset disposa de tres sales amb diferent capacitat i infraestructura per a la realització d'actes. Les característiques varien segons la sala, cal tenir en compte els m², la disposició, la capacitat i l'edifici on es troba. Possibilitat d'utilització d'altres espais com el pati, el menjador, i la cafeteria.


Per a sol·licitar l'ús de qualsevol dels espais del Col·legi, cal emplenar la següent fitxa i enviar-la per correu electrònic a: culturacmrpeset@uv.es


 

Sala Disposició Capacitat Edifici
Sala de la Muralla  300 Reunions o conferències 90  
Piano 90
Exposicions 28 (metres lineals)
Saló d'Actes  110 Saló d'actes  110  
Sales de Seminaris (I, II, III) 64.1 Sala de seminaris 45  B
65.7 30  A
53.2 35  B
Altres espais
Pati   Pati exterior    
Menjador   Menjador 50  
Cafeteria   Cafeteria    

 Aquests preus es reduiran en el percentatge següent, atenent al tipus de sol.licitant:

  • Centres, departaments, serveis, etc de la UV: 40%
  • Entitats sense fins lucratius: 30%
Lloguer d'espais: Entitats amb fins lucratius
 
Sala de la Muralla
  sense IVA amb IVA
Per sessió i espai 400'00 € 484'00 €
Per dia complet i espai 600'00 € 726'00 €
 
Saló d'actes
  sense IVA amb IVA
Per sessió i espai 300'00 € 363'00 €
Per dia complet i espai 500'00 € 605'00 €
 
Sala de seminaris
  sense IVA amb IVA
Per sessió i espai 175'00 € 211'75 €
Per dia complet i espai 350'00 € 423'50 €

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies