Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Rector Peset

AGORA’19 Cooperació Internacional i Drets Col·lectius: Moviments Locals cap a la Justícia Global. Dijous 21 i Divendres 22 de novembre, 9:00 a 18:00 h.

  • 15 de novembre de 2019

AGORA’19 Cooperació Internacional i Drets Col·lectius: Moviments Locals cap a la Justícia Global. Dijous 21 de novembre, 9:00 a 18:00 h.

Aquesta activitat es concep com una trobada anual dels agents de la cooperació en l’àmbit de la ciutat de València que realitzen accions en matèria de Cooperació Internacional per al Desenvolupament, Sensibilització i Educació per al Desenvolupament i la Ciutadania Global, Acció Humanitària i d’Emergència. ÁGORA ONGD 2019 té com a objectiu principal consolidar un espai de participació per al diàleg, la creativitat i la innovació dels actors de la solidaritat.

Organitza: Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migració de l’Ajuntament de València.

Col·labora: CVONGD i Col·legi Major Rector Peset.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies